Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
budak purple
entryaboutStuff




give me the strength
Saturday, 28 July 2012 | 0 comment(s)
 imy TSA :'(
cinta tak semestinya memiliki dan dimiliki , dan jangan sesekali menyesali takdir yang telah terjadi . kita seharusnya rasa berbangga dengan rasa cinta yang ikhlas YANG PERNAH ada dalam hati kita kerana ... disaat hati kita mula menyintai seseorang , kita tak pernah sekali meletakkan syarat untuk dia menyintai kita .
awak tahu , memang susah nak lupa orang yang macam awak selepas dia . kadang - kadang silap saya break dengan awak . tapi ada masanya awak salah jugak bila ... yelah , kita duaorang je tahu kenapa break . forget it , sekarang awak  dah bahgia . untunglah . sebab kebahagiaan saya adalah kebahagiaan awak walaupun hati saya sakit dan mengorbankan cinta saya terhadap awak demi lihat awak bahagia dengan sidia tapi takpa itu semua sebab awak  <3
*maaf , malam-malam jiwang . sambung study bye :*






Older Post